Partnerstvo – Hidrolati v profesionalni masaži, mag. Sara Bičič

Sara Bičič, magistra andragogike, licencirana facialist, ki je različne tehnike masaže obraza (manual face lifting, gua-sha)  iz tujine prenesla tudi v Slovenijo. Kot dolgoletna maserka in terapevtka, z izkušnjami in sodelovanji v mednarodnem okolju – revija Harper’s Bazaar jo je uvrstila med top 5 facialist na svetu – razvija tretmaje in rituale z oblikovanim osebnim pristopom.

Skupaj smo razvili PARTNERSTVO, ki vključuje:

  1. uporaba hidrolatov v profesionalni masaži – Sara kreativno in strokovno vključuje hidrolate Bonistra v svoje masažne rituale in odkriva, skozi profesionalno znanje, nove možnosti uporabe hidrolatov blagodejne za stranko in tudi terapevte. Naše sodelovanje na tem področju poteka že skoraj 2 leti.
  2. izobraževanja – oblikovali smo prilagojene izobraževalne vsebine, delavni in predavanja s poudarkom kako hidrolate vključiti v svoje vsakodnevne rutine nege, kot primer omenimo delavnico “Self-Care Gua Sha”.
  3. razvoj novih masažnih ritualov in priprava celovite ponudbe za SPA salone – glede na trende, nove masažne tehnike in potrebe življenjskega stila ljudi skrbno oblikujemo tretmaje, rituale z uporabo hidrolatov.
  4. razvoj novih izdelkov namenjenih profesionalni rabi
  5. co-branding skupnih promocijskih aktivnosti

V kolikor želite konkretno ponudbo ali vas zanima več, vljudno vabljeni, da nam pišete na jana@bonistra.si

 

Več o Sari Bičič, njenih tretmajh, ki jih izvaja in jih zelo priporočamo,

najdete na njeni spletni strani Sensitivity and Beauty.

 

Date: