Botanica 2020, mednarodna konferenca s področja klinične aromaterapije

Bonistra je septembra 2020 ponosno predstavila svoje delovanje in vizijo širjenja uporabe hidrolatov na prestižni mednarodni konferenci BOTANICA2020 s področja klinične aromaterapije, v sklopu predstavitve destilerjev, z naslovom: “Project Bonistra, Connecting small producers and distiller in Istria“.

Dogodek je potekal online, ki so ga spremljali udeleženci iz 54 različnih držav sveta! –  Več tukaj

Botanica konference so mednarodne in neodvisne konferenčne serije, ki vsake dve leti prikazuje napredke v klinični aromaterapiji in sorodnih zeliščnih terapijah. Združuje raziskovalce, aromaterapevte, zdravnike, sorodne zdravstvene delavce, pridelovalce aromatičnih in zdravilnih rastlin, destilarne in dobavitelje z vsega sveta za tri celodnevno izobraževanje, sejem, mreženje in odpira možnosti bogatega sodelovanje.

Idejni vodja, pobudnica, organizatorka in še kaj več, priznana in cenjenja gospa Rhiannon Lewis je pripravila tudi posebno platformo, da se lahko vsi, ki kakorkoli delujemo na področju aromaterapije, povezujemo in virtualno srečujemo vsak dan – ICAN ali International Clinical Aromatherapy Network, kamr vas vljudno vabimo.

 

 

Date: